Averbode Abbey Trail - MyBooking Events

Averbode Abbey Trail

Start Time

9:00

Location

abdijstraat 1, 3271 scherpenheuvel-zichem

Description

Kom samen en tot uzelf in “Het Moment” tijdens een trail die is opgebouwd uit puur natuur, zachte toetsen van heerlijke paden met een herfstige kleur en een hemels religieuze afdronk. Tijdens de Averbode Abbey Trail vieren we 900 jaar Norbertijnen alsook de 10de editie van Belgian Brewer Trails!

De Abdij van Averbode is een Vlaamse parel gelegen nabij de samenkomst van Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Te midden van bossen en heiden straalt de Abdij statigheid en rust uit, waardoor je niet anders kan dan een beetje religie en kalmte te ervaren.

Vanuit belevingscentrum ‘Het Moment’ bij de Abdij Van Averbode vertrekken alle deelnemers langs het centrale plein aan de Abdij. Na de passage aan de poort van de Abdij lopen we naar het noordoosten in het Averbode Bos en Heide. Liefhebbers van de korte afstand krullen snel langs de noordkant van de Abdij terug om enkele heerlijke kronkelende paden te verkennen aan de westelijke kan van de Abdij. Deelnemers van de 12 kilometer zetten nog net enkele stappen op het Natuurgebied Gerhagen terwijl de 21 kilometer route nog enkele stroken langer in dit gebied vertoeft. De samenkomst van de routes is terug aan de Abdij waar een heerlijk biertje staat te wachten!

FAQs

Wat houdt de Verzekering lichamelijke ongevallen in?
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de Belgian Brewer Trails. Je kan je voor €2 wel optioneel verzekeren via ons. De volgende vergoedingen en kosten zijn verzekerd: - een vergoeding in geval van blijvende invaliditeit; het bedrag waarop deze vergoeding wordt berekend, bedraagt: 5000 euro - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van een blijvende invaliditeit van 67% of meer: 6250 euro - een vergoeding in geval van overlijden: 2500 euro - de terugbetaling van de werkelijk gedragen begrafeniskosten: 5000 euro - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten tot een bedrag van maximaal 1250 euro per ongeval en per verzekerde. Het eigen aandeel in deze kosten bedraagt 50 euro per ongeval en per verzekerde. De vergoedingen worden uitgekeerd als definitief verworven vergoedingen, die onbeperkt mogen gecumuleerd worden met andere vergoedingen uit hoofde van hetzelfde ongeval.

Location

from €14,50

Extra prices:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
from
€14,50