Brugse Zot Beach Trail - MyBooking Events

Brugse Zot Beach Trail

Start Time

9:00

Location

Zeedijk-Duinbergen 300z, 8301 Knokke-Heist

Trail info

TICKETVERKOOP ON HOLD 

Omwille van organisatorische redenen staat de ticketverkoop momenteel on hold.
Wij hopen spoedig de verkoop opnieuw op te starten en jullie binnenkort te ontvangen in Knokke-Heist.
Deelnemers die zich reeds ingeschreven hebben worden op de hoogte gebracht.

Bedankt voor uw begrip, en vergeet niet...

NO PAIN - NO GRAIN

---

Platte rust aan de kust om de zomer af te sluiten…? Die vlieger gaat niet op! Zet die zeebenen maar klaar want Knokke-Heist met z’n gezonde zeelucht is het fantastische scenario van de Brugse Zot Beach Trail! Een Brugse Zot hoef je niet te zijn, een enthousiaste sportieveling is meer dan genoeg om te komen lopen of wandelen. Knokke-Heist vangt op sportief vlak dus niet achter de netten met Brugse Zot Beach Trail als proloog voor het WK Wielrennen op het einde van de zomer. We schotelen je hier ook graag een authentiek dagje kust aan met zee, strand, sympathiek West-Vlaams en een parcours om een mossel op te geven. Achteraf kan je dan uiteraard ook van de schelpdiertjes genieten in combinatie met een heerlijke Brugse Zot! 

De parcours nemen je vanop de zeedijk mee langs de duinen en verder landinwaarts via het Schipdonkkanaal. Vanop het strand loopt de kortste route een leuke omloop rond de lage en hoge vuurtorens van Heist. Na de Sashul van scheiden de langere toeren zich af zodat via de Kleiputten van Heist. De 10 km ronde maakt daar een ommetje en krult dan via de kustwoningen en het Meer van Heist terug naar het Directeur-Generaal-Willemspark. De halve marathonlopers rollen zachtjes langs het Leopoldkanaal om via Ramskapelle terug naar onze Noordzee te keren.

FAQs

Wat houdt de Verzekering lichamelijke ongevallen in?
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de Belgian Brewer Trails. Je kan je voor €2 wel optioneel verzekeren via ons. De volgende vergoedingen en kosten zijn verzekerd: - een vergoeding in geval van blijvende invaliditeit; het bedrag waarop deze vergoeding wordt berekend, bedraagt: 5000 euro - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van een blijvende invaliditeit van 67% of meer: 6250 euro - een vergoeding in geval van overlijden: 2500 euro - de terugbetaling van de werkelijk gedragen begrafeniskosten: 5000 euro - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten tot een bedrag van maximaal 1250 euro per ongeval en per verzekerde. Het eigen aandeel in deze kosten bedraagt 50 euro per ongeval en per verzekerde. De vergoedingen worden uitgekeerd als definitief verworven vergoedingen, die onbeperkt mogen gecumuleerd worden met andere vergoedingen uit hoofde van hetzelfde ongeval.

Location

vanaf €14,50

Extra:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
vanaf
€14,50