Cornet Trail - MyBooking Events

Cornet Trail

Parking De Kampanje

Start Time

09:00

Location

Brouwerijstraat 10, 1840 Londerzeel

Trail info

Londerzeel biedt huis aan vele weiden, boerderijen, landelijke paden, kasteel/stoeterij Diepensteyn en Brouwerij De Hoorn. Zowel voor de instapper als voor de doorgedreven halve marathon loper is er plaats in het ijzeren spoor van de Ridder van Cornet.

Drie piekfijne parcours banen zich een weg door dit zachte landschap. In deze mooie omgeving zullen enkele speelse stroken en smalle passages ervoor zorgen dat je je scherpte niet verliest. Na je sterke prestatie kan je genieten van sterke traditie op smaak gebracht door de meesterbrouwer van De Hoorn.

De parcours in Londerzeel zijn overwegend vlak en dus ideaal voor sterke kilometertijden en een stabiel tempo. Liefhebbers van de kortere afstanden genieten van een ronde van 6km langs de Noorderrand van Steenhuffel. Ideaal voor de genieters, de krachtpatsers en de instappers. Een middellange ronde van 12km krult vanuit Steenhuffel langsheen het centrum van Londerzeel om via mooie paden terug te keren naar de brouwerij. Zij die zich klaar voelen om de halve marathon uit de benen te schudden, kunnen zich aan de langste toer van 21km wagen. Het open landschap zet nogmaals de deur wagenwijd open om de wind zijn spel te laten spelen.

FAQs

Wat houdt de Verzekering lichamelijke ongevallen in?
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de Belgian Brewer Trails. Je kan je voor €2 wel optioneel verzekeren via ons. De volgende vergoedingen en kosten zijn verzekerd: - een vergoeding in geval van blijvende invaliditeit; het bedrag waarop deze vergoeding wordt berekend, bedraagt: 5000 euro - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van een blijvende invaliditeit van 67% of meer: 6250 euro - een vergoeding in geval van overlijden: 2500 euro - de terugbetaling van de werkelijk gedragen begrafeniskosten: 5000 euro - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten tot een bedrag van maximaal 1250 euro per ongeval en per verzekerde. Het eigen aandeel in deze kosten bedraagt 50 euro per ongeval en per verzekerde. De vergoedingen worden uitgekeerd als definitief verworven vergoedingen, die onbeperkt mogen gecumuleerd worden met andere vergoedingen uit hoofde van hetzelfde ongeval.

Location

Into Tickets BV Verified

Belgian Brewer Trails

vanaf €14,50

Extra:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
vanaf
€14,50