Delirium Trail

Trail info

Ontdek de Delirium Trail by brouwerij Huyghe, de kick-off trail van de Belgian Brewer Trails.

Te midden van Oost-Vlaanderen, getekend door de Gentse Ringvaart, de Schelde, gezellige bossen en velden ligt het mooie Melle. Tussen de visvijvers, vlaktes vol dieren en rond het Kasteel Van Bueren ligt een snel parcours op je te wachten om de benen terug wakker te schudden uit een lange winterslaap.

De routes vertrekken vlak over de ingang van de brouwerij van de roze olifant, en na een korte inleiding langs het spoor duik je in het gezellige platteland van Melle. De hoogtemeters worden beperkt in deze trail, maar laat jezelf niet verrassen door de korte bochtjes en boerengrond die het je niet makkelijk zullen maken.

FAQs

Wat houdt de Verzekering lichamelijke ongevallen in?
Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de Belgian Brewer Trails. Je kan je voor €2 wel optioneel verzekeren via ons. De volgende vergoedingen en kosten zijn verzekerd: - een vergoeding in geval van blijvende invaliditeit; het bedrag waarop deze vergoeding wordt berekend, bedraagt: 5000 euro - een bijkomende financiële tegemoetkoming in geval van een blijvende invaliditeit van 67% of meer: 6250 euro - een vergoeding in geval van overlijden: 2500 euro - de terugbetaling van de werkelijk gedragen begrafeniskosten: 5000 euro - de terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten tot een bedrag van maximaal 1250 euro per ongeval en per verzekerde. Het eigen aandeel in deze kosten bedraagt 50 euro per ongeval en per verzekerde. De vergoedingen worden uitgekeerd als definitief verworven vergoedingen, die onbeperkt mogen gecumuleerd worden met andere vergoedingen uit hoofde van hetzelfde ongeval.

Into Tickets BV Verified

Belgian Brewer Trails

vanaf €14,50

Extra:

({{type.price_type}})
{{type.price_html}}
({{type.price_type}})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{total_price_html}}
  • {{pay_now_price_html}}
vanaf
€14,50